Schoonmaker Werkendam

Schoonmaker Garant uit Werkendam is gespecialiseerd in kantoor schoonmaak, huishoudelijke hulp, glazen wassen en schoorsteen vegen. De afgelopen jaren hebben wij vele nieuwe klanten uit Werkendam mogen begroeten die op zoek zijn naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Schoonmaker Garant wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen in ons. Wij verwachten in de toekomst nog vele panden te mogen schoonmaken, glazen te wassen, schoorstenen te vegen en dakgoten leeg te maken. Onze schoonmakers blinken namelijk uit in schoonmaken! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bereik ons via 085 4320013.

Vakkundige schoonmakers uit Werkendam

Onze schoonmakers zijn ervaren in alle facetten van het vak. Zoals u van een schoonmaakbedrijf mag verwachten wordt elke opdracht grondig aangepakt en opgeleverd zoals afgesproken. Een overzicht van onze specialiteiten:

• Kantoor schoonmaak
• Huishoudelijke hulp
• Glazen wassen
• Schoorsteen vegen
• Dakgoot schoonmaken
• Tapijt reinigen of schoonmaken
• Vloer reinigen

Schoonmaker Garant voor particulieren en bedrijven

Veel mensen hebben het idee dat een schoonmaakbedrijf alleen geschikt is voor bedrijvenpanden. Dit is echter niet het geval, u kunt als particulier namelijk ook bij ons terecht. Schoonmaker Garant Werkendam is beschikbaar voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor periodieke schoonmaakbeurten. Hiervoor biedt ons schoonmaakbedrijf een contract aan. U kunt zelf kiezen voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak van uw pand of woning.

Contact met uw schoonmaakbedrijf

Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en horen graag van u. Kom snel in contact met uw schoonmaakbedrijf uit Werkendam via 085 4320013. Wanneer u het offerteformulier invult nemen wij uw aanvraag snel in behandeling. Schoonmaker Garant Werkendam is u graag van dienst!